Procol Harum

Beyond
the Pale

PH on stage | PH on record | PH in print | BtP features | What's new | Interact with BtP | For sale | Site search | Home

The Palers Revels: Danmark, 16.–20. august 2006

Basecamp Hotel Scandic i Roskilde og hvordan du kan booke værelser med rabat


BtP’s team har forhandlet sig frem til fine rabat-priser i Roskilde (et område kendt for musik …specielt  den danske ækvivalent til Woodstock). Roskilde centrum er let at nå med tog direkte fra Kastrup Lufthavn, og der er kun kort afstand til Lejre (hvor Palers Party finder sted og hvor Procol Harum med orkester spiller slotskoncerterne).

Vores 'basecamp' er Hotel Scandic Roskilde, godt placeret ved Søndre Ringvej (på resterne af den gamle Roskilde Ring). Der er tale om et hotel med fornuftige priser og med samme gode standard som fans har nydt godt af ved de mange tidligere Paler-cenventions. Med alle boende samme sted er der rig mulighed for at more sige og møde eller gense procoholiske venner og samtidig spare lidt ved at dele transporten.

Et værelse koster normalt kr. 1.350 (enkelt) og kr. 1.550 (dobbelt) pr. nat, men Palere nyder godt af en rabat på mellem 35 og 40 procent: Palere skal kun betale kr. 800 (enkelt) eller kr. 1.000 (dobbelt) pr. nat. Se senere hvordan denne fordel kan opnås. Priserne inkluderer morgenmad og alle værelserne er velmøblerede og har en-suite faciliteter.

Basecamp-hotellet tilbyder gratis trådløst netværk, og hvis du ikke har lyst til at medbringe din bærbare, er der Internet-adgang i forhallen, så du ikke behøver at gå glip af de daglige opdateringer fra BtP! Selvom hotellet ligger nær Roskilde centrum, og kun få minutters gang fra banegården, ligger det tæt på en dejlig park. Hvis du er i bil, kan du glæde dig over hotellets gratis parkeringsareal.

The Palers' Revels er et fem-dages program for Procol Harum fans fra hele verden.

De første tre dage (Part A, onsdag til fredag, 16.-18. august) er for folk som ønsker at øve og spille Procols musik sammen med Palers Band (detaljer følger om kort tid). Alle instrumenter og forstærkere vil være til stede på et helt ideelt sted ('Domus Felix' i Lejre), hvor vi både kan spille, spise og drikke og nyde de dejlige omgivelser hele dagen og aftenen med – uden at forstyrre nogen.

De sidste to dage (Part B, lørdag d. 19 og søndag d. 20. august) skal vi først om eftermiddagen høre Procol Harum med symfoniorkester og kor i Ledreborg Slotspark (ligger i gå-afstand fra Domus Felix), og om aftenen nyde et storslået ”after-show party” med mad og drikke, live musik, og ikke mindst hinandens gode selskab. Procol Harum er selvfølgelig øverst på gæstelisten begge aftener.

Der vil komme flere detaljer i de kommende dage – bl.a. planlægger vi en guidet tur til Tivoli i København – og der vil sikkert komme mere!

Hvordan bookes hotelværelserne
Basecamp – Hotel Scandic i Roskilde – er ideelt for alle de ovenstående begivenheder. De offentlige transportmidler er gode, og for musikere, der deltager i Part A, kan dette suppleres med taxi eller man kan dele privat transport.

Rabatpriserne på hotellet kan kun opnås gennem BtP. Lad os reservere for dig (som vi har gjort de tidligere år med stor succes). Du får en bekræftelse fra BtP (sendes ikke dagligt, så du må have lidt tålmodighed).

Klik på dette link for at sende din hotelbooking til BtP. Angiv venligst navn(e), ankomstdato, antal overnatninger og om der ønskes enkelt- eller dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser med tobaksrygning tilladt; angiv hvis du ønsker et af disse.

Betaling:
Send ikke penge nu, og oplys ikke BtP dit kreditkortnummer. Du skal betale på hotellet, når du kommer til Roskilde.

Det med småt:
Alle bookinger er uigenkaldelige. Afbestilling indtil 30 dage før planlagt ankomst koster 50%. Sker afbestilling mindre end 7 dage før den planlagte ankomst forfalder hele beløbet til betaling.

København (lufthavn) og Roskilde (Basecamp) Basecamp (øverst), Palers Party/Procol-koncerterne I Lejre (nederst)

Placeringen af Scandic i Roskilde - tæt på jernbane til København og Lejre

Restauranten på Scandic Roskilde

Thanks, Thomas, for the translation


 

Klik på dette link for at sende din hotelbooking til BtP

The Palers' Revels: index page

Procol Harum concerts in 2006: index page

English version of this page

PH on stage | PH on record | PH in print | BtP features | What's new | Interact with BtP | For sale | Site search | Home